ZAVŘÍT

Český rybářský svaz, z. s., Středočeský územní svaz

Vodník v Bělé – 39 dětí tit

publikováno: 17.09.2023

V pátek (15. 9.) uspořádala naše MO na rybníku Slon náborovou akci SÚS „Ve vodě nežijí jen vodnici“, které se zúčastnilo 39 žáků třetích tříd naší ZŠ v Bělé pod Bezdězem.

Poprvé se zúčastnila i jednotka dobrovolných hasičů našeho města, která dorazila k rybníku i novým vozem Scania a dětem předvedla veškerou výstroj a pomůcky, které si mohly i vyzkoušet. Tímto naší jednotce moc děkujeme, bylo to výborné oživení akce a u dětí to zabodovalo.

Mimo hasičů byla připravena stanoviště s rybolovnou technikou, sportovní stanoviště a největší atrakcí bylo stanoviště rybolovu. Zde si každé dítě mohlo vyzkoušet zdolávání kapra a na břehu si ho v podložce prohlédnout, pohladit, či se s ním vyfotit.

Úvod a zakončení akce měl tradičně ve své moci náš vodník, který dětem představil rybáře, seznámil je s obyvateli našeho rybníku, rostlinami, stromy a rybářským vybavením.

Podle ohlasů se dětem u Slonu moc líbilo a řada z nich se přihlásí do našeho rybářského kroužku. Děkujeme SÚS za podporu tohoto projektu, který má v naší MO i ZŠ velkou oblibu.

Výbor MO Bělá p. B.

Fotogalerie tit

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto

PÍSKOVNA

PÍSKOVÁ LHOTA

AKTUALITY E-MAILEM

Klikněte a přihlaste se k odběru

NAPIŠTE NÁM

INTRANET

KB

POČET NÁVŠTĚV

24 407 908

MÍSTNÍ ORGANIZACE

mapa

RYBNÍKÁŘSTVÍ
MIMOPSTRUHOVÉ A PSTRUHOVÉ

mapa

MIMOPSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

PSTRUHOVÉ REVÍRY

mapa

LOVNÁ MÍSTA PRO
HANDICAPOVANÉ

mapa

Počasí Praha-Zbraslav - Slunečno.cz

© 2024 ČRS SÚS